maanantai 5. lokakuuta 2015

Syyskenkiä

Minusta on kiva välillä tehdä tällaisia kuvapostauksia, hölmöilyjuttujeni sijaan, joten ajattelin nyt esitellä teille joitain italialaisia syyskenkiä, minulta kun usein kysytään, että minkälaisia kenkiä Italiassa käytetään.
Tämä ei ole mikään Milanon muotiviikon näytös,  vaan tavallisten tallaajien kenkiä, mitä näkyy katukuvassa. 

Näissä nilkkureissa ihastuin pitsiin, mikä pilkistää nilkoista. Tykkään kengistä, missä joku persoonallinen " jekku ", koska muuten pukeudun yksinkertaisiin vaatteisiin. 


Viime syksynä tulivat myyntiin tällaiset kengät, missä monia kullanvärisiä solkia. Aluksi ne näyttivät minusta vain nuorisokengiltä, mutta nyt näitä näkee ihan kaiken ikäisillä, ja tänä syksynä näistä on tullut vielä lisää malleja.

Herrainkengät ovat tulleet takaisin, hiukan muunneltuna vain, usein kaksivärisenä. Keväällä näitä myytiin sini-valkoisina ja beessi-valkoisina, nyt värivaihtoehdot ovat syksyisen tummemmat. Italialaiset nimittävät näitä "keilaajan kengiksi".  Minusta tyylikkään näköiset jalassa.

Yksinkertaisissa kävelykengissä on tänä syksynä paljon joitain pieniä yllättäviä lisäyksiä, mitkä tekevät kengistä erilaiset ja jopa veikeät, kuten nämä kengät, missä nokassa rautoja, eikä nauhoja ollenkaan. Usein on myös strasseja, vaikka nauhojen alla läpässä.

Kuka ei tykkää kullan 
värisistä soljista, niin raudan värisinäkin löytyy, mutta solkia ja rautoja riittää.
Sorry, nämä ovat hiukan kurassakin, olivat minulla aamulla jalassa.

Sokerina pohjalla italialaisten lempikengät. Näitä kävelykenkien ja lenkkareitten välimuoto kenkiä, on myyty jo kymmenisen vuotta ja joka kevät ja syksy tulee uusia erilaisia malleja, ja loputtomia värivivahteita.  Jokaisella italialaisella naisella on kenkäkaapissaan tällaiset. Urheilulliset ja tyylikkäät, sekä mukavat jalkaan. Korkoa on matalampana ja korkeampana. Nämä ovat mokkaiset,missä koristeena kiiltonahkaisia kohtia, ja merkin laatta nauhoissa sekä strasseilla tehtynä alkukirjaimena kengän sivussa.Ei minulla muuta tällä kertaa. Toivon, että tykkäsitte katsella näitä. Tarkoitukseni oli tuoda vähän keveyttä maanantaipäivään, se kun on se viikon kurjin ja tylsin päivä.
Moi ja Ciao! Kuullaan taas ☺
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti